WestSummer University 2013

9 mai

Bună ziua tuturor!

După multă vreme revin și cu o postare, care nu apartine neaparat nișei mele, dar care totuși de această dată are o semnificație aparte pentru mine. Și să deviez puțin de la subiectul principal al postării, să va povestesc ultimele 2 luni și jumatate din viața mea:

Tot am auzit până atunci de voluntariat, dezvoltare personală/profesională și de ce nu prieteni noi… sfaturi primite de la cei in măsura (aici mă gândesc imediat la proful de etica, tot respectul meu) și m-am gândit să fac si eu ceva pentru mine, ceva ce să mă ajute pe viitor, mi-am depus cererea de înscriere in OSUT, unde am fost accept și de atunci timpul a trecut fără să-mi dau seama. Nu vreau sa vorbesc de munca depus ci vreau să spun că e ceva, ceva … super tare și nu regret că am facut acest pas. Aseară am avut surpriza să fiu întrebat dacă m-ar interesa să fiu coordonator la vară pe FEAA… chiar nu mă așteptam la acest lucru, bineînțeles că nu am putut refuza această propunere.

Acum să revin la tema acestei postări, sunt mai mult ca sigur că v-ați prins despre ce este vorba, WestSummer University 2013 !!! Acest eveniment mă găsește deja emoționat, dar mai ales curios despre desfășurarea  acestuia și ce participanții, sau participante pentru noi băieții 🙂 glumesc, vor veni la vară în Timișoara.

WSU13

Nu am scris această postare pentru a promova acest eveniment, ci să vă sfatuiesc așa cum am fost și eu sfătuit la rândul meu, să fac ceva pentru mine, pentru dezvoltarea mea, pentru cunoașterea mea… așadar dragi absolvenți ai clasei a XI-a profitați de această ocazie… mai ales că la anul trebuie să luați o decizie la ce facultate o să mergeți, numai bine puteți afla de pe acum acest lucru!

Și o mică descriere a proiectului:

West Summer University este un nou proiect realizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), ce se va desfășura in perioada 18.07.2013 – 01.08.2013 in Timișoara.

Acest proiect vizează participarea a peste 100 de elevi de clasa a-XI-a din toată țara, ce vor deveni pentru doua saptamani studenți la una din cele 11 facultăți din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Aceștia au ocazia să experimenteze viața de student mergând la cursuri, trecând prin emotiile primului examen, locuind într-un camin universitar, făcându-și noi prieteni. In plus, pot vizita Campusul Universitar și orașul Timișoara, care este un important centru istoric, fiind renumit și pentru numeroasele parcuri și grădini publice.

Ce trebuie să faci pentru a participa la proiect?
Este foarte simplu:
Pasul 1: intră pe site-ul www.wsu.osut.ro
Pasul 2: intră la secțiunea Înscrie-te
Pasul 3: Completează formularul de înscriere și trimite-l

Ce să vă mai spun, vă aștept cu drag pe toți, iar celor care se vor înscrie la FEAA vă spun doar că vom petrece 2 săptămîni de neuitat.
Salutare 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

P.N.

Cuvinte cap la cap

biovivoblog

Bio este viata

Anca Olteanu

articole

ramonadumy

This WordPress.com site is the bee's knees

Nemesis

CÂND ȘEZI ÎNTRE ÎNȚELEPȚI, SĂ ASCULȚI MAI MULT DECÂT SĂ VORBEȘTI!

Nemesis Galaxy

Când șezi între înțelepți, să asculți mai mult decât să vorbești!

ROXANA Iuliana

Articole Economice

Blog eRomania

Blog-ul national al eRomaniei

ASoldat

Cand sezi intre intelepti,sa asculti mai mult decat sa vorbesti!!!

devil69angel

Cand sezi intre intelepti,sa asculti mai mult decat sa vorbesti!!!

Idei de afaceri

Idei de afaceri si planuri de afaceri profitabile

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

Becky927's Blog

The day that you stop running is the day that you arrive!

ฉันรักคุณ

if you cannot be a poet, be the poem

●◦ ◦●◦ Someday. Somewhere. Somehow. ◦●◦ ●◦

●◦ ◦●◦ Câteodată plângi râzând, stai mergând, crezi visând, te sufoci respirând, urăşti iubind, pleci venind, te pierzi gândind şi mori trăind. ◦●◦ ◦●

%d blogeri au apreciat asta: